Rainbowgarden
Emblémázás
Grafikai tervezés
Nyomdai szolgáltatások
Rendezvény szervezés
Munkaruha
Elérhetőség
Telefon/Fax: 06 1 313-2027 Mobil: 06 20/466-8543 E-mail: rainbowgarden@rainbowgarden.eu

  Rendezvény installációk
  Európai Uniós termékek, EU emblémás ajándékok
  Egyedi termékek
  Újdonságok
  Kifutó termékek
  Karácsonyi termékek
  PICOWORLD
  Barkács és egyéb szerszámok
  Bőröndök, hátizsákok, útitáskák és táskák
  Egészség, wellness és szépség
  Esernyők és esernyőtartók
  Gáz- és öngyújtók
  Irodai felszerelések
  Játékok
  Kulcstartók
  Otthon és konyha
  Órák
  Prémium termékek
  Ruházat és textil termékek
  Szabadidő, élmény és Kirándulás
  Tollak, ceruzák és rajzkészletek
  Utazási cikkek

Copyright 2016. É+L Kft.

Emblémázás

Ajándéktárgyak emblémázása különböző technikai eljárásokkal:

Tamponnyomás
Szitanyomás
Transzfernyomás
Vakdombornyomás
Lézergravírozás
Hímzés
Homokfúvás
Maratás
Műgyantás matrica• Tamponnyomás: Sima vagy enyhén görbült felületű műanyag, fa, fém, üveg, kerámia vagy bőr tárgyakon alkalmazott emblémázási eljárás. Az emblémáról készült sablont feltöltik az igény szerinti festékkel. Miután ez megtörtént egy szilikonos gumitampon viszi rá a tárgyra a logot. A gumitamponok különböző méretben és formában készülhetnek, melyek biztosítják az emblémázást szinte minden felületre, legyen az akár ívelt felület is. 

• Szitanyomás: Textil, műanyag és papír termékek feliratozására alkalmazott technika. A szitanyomás egy olyan emblémázási mód, melynek során a festékanyagot a nyomósablonon (szitán) keresztül engedik át. Ezt egy fényérzékeny réteggel vonják be, melyre a méretarányos méretű filmet rávilágítják. A fotokémiai eljárás után a nyomósablon a festékáteresztő és nem eresztő részekre tagolódik, mely így biztosítja a kívánt motívumot. Többszínes emblémáknál fehér alapbevonatot szükséges  felvinni az élénkebb színek kedvéért. Ez az emblémázási mód, sík felületeken alkalmazható.
        Különlegességek:
          - Körszitázás (Pl. bögrék szinte teljes felületének emblémázása)
          - Meleg hatására látszó festék (Pl. nap vagy test melegre)
          - UV és illatosított festékek alkalmazása

• Transzfernyomás: Fotó jellegű, sokszínű reklámfeliratok és képek textíliákon való megjelenítése. Az emblémát hőre érzékeny papírra nyomtatják és vasalással viszik fel a tárgyra. Előnyei az éles kontúrok és a kiváló színilleszkedés. Az eljárás textíliák és esernyők nyomására kiváló 

• Vakdombornyomás: Kisebb méretű, festés nélküli diszkréten elegáns feliratok megjelenítésére alkalmas.

• Lézergravírozás: Elsősorban fémből és üvegből készült termékek emblémázása. Egyes esetekben bőr, fa és műanyag ilyen módon való alkalmazása is lehetséges. A folyamat során lézersugarat használnak az embléma felvitelére. A folyamat igen sokféle anyagon alkalmazható. A komputeres vezérlés biztosítja a tökéletes reprodukciót. A végeredmény mindig a gravírozható felület függvénye. Színes gravírozás nem kivitelezhető.

• Hímzés: Textil termékek tartós és exkluzív emblémázási eljárása. A digitalizált művelet során komputer program vezérli a hímzést végző tűt. Akár 10 különböző szín is alkalmazható egy művelet során. Ez a magas fokú részletesség minden típusú textílián alkalmazható. Árajánlat az embléma és a kívánt méret ismeretében adható, mível az öltésszámtól függ.
 
• Homokfúvás: Üvegfelületek mattosítására szolgál. A végeredmény egy opálos felület.

• Maratás: Fém tárgyakon alkalmazható elektromos eljárás. Egy darab maró folyadékkal átitatott filcet a sablonon át a termékre préselnek.  Ahogy a folyadék reakcióba lép a termék felületével a kért embléma belémaródik. Előnye, hogy igen nagy felületek emblémázására alkalmas.

• Műgyantás matrica: A műgyantás matrica tartalmazza a kívánt lógót, hátulján levonóval. A műgyanta precízen körülveszi az emblémát, óvja azt a sérülésektől és 3D hatást kelt. A domború matrica kiválóan alkalmazható kemény vagy egyenetlen felületeken, mint például az esernyő fogantyúja.

Az emblémához szükséges grafikát filmen agy elektronikus úton fogadjuk el. Amennyiben az átadott grafika a megbeszélt embléma elkészítésére nem alkalmas, akkor a grafika elkészítéséhez szükséges költségeket az ügyfélre hárítjuk. Természetesen az ilyen esetekben előzetes tájékoztatást adunk a várható költségekről.

 
árajánlat, megrendelés szállítási és fizetési feltételek minta megbízási szerződés adatvédelem
Powered by Truelite kft.
Gyerekvilág belépés


Születésnapom.hu


 

ME dekorálás

 

 Bobo Car